DAU
  • Reformas y diseño de interiores
  • Anar a l'inici
  • Situació
  • Contactar

Casal de Gent Gran d'Alcanar. Obra pública

Casal de Gent Gran d'Alcanar. Obra pública 1

Ref. CGG-AL09

1.- Memòria formal:

Es tracta d’un edifici que planteja un joc amb una pell de formigó vist, massissa i opaca, que envolcalla tot el programa funcional del casal per a la gent gran. Aquesta pell, en alguns punts es converteix en semi-transparent mitjançant una gelosia del mateix material, i en altres punts acaba desmaterialitzant-se donant joc a les obertures de vidre i als espais oberts exteriors.

Un altre element formal és l’ús del color, que entra en contraposició amb l’acabat de formigó, amb elements de vidre amb laminats que serveixen per distingir i diferenciar els espais interiors.

2.- Memòria funcional:

Funcionalment, l’edifici es desenvolupa en dues plantes. Això permet minimitzar els desplaçaments verticals (pensant que es tracta de persones majors), i principalment destinar una gran sala d’espai d’ús polivalent en planta baixa.

Es distribueix amb un gran vestíbul d’accés a dos nivells, amb transparència a l’espai més públic. Les aules de formació, gimnàs, perruqueria, biblioteca... l’ús de les quals és més restringit, es troben situades en planta primera.

Altres projectes de la categoria obra pública que et poden interessar.