DAU
  • Reformas y diseño de interiores
  • Anar a l'inici
  • Situació
  • Contactar

Conjunt de 2 habitatges a Serramar. Unifamiliar

Conjunt de 2 habitatges a Serramar. Unifamiliar 1

Ref. CV-AL04

1. Memòria formal

Es tracta de dues construccions que empren un llenguatge formal similar, per tal d’estar en consonància (comparteixen la mateixa parcel·la).

La estètica de les mateixes és minimalista, amb una transparència més acusada cap a l’interior de la parcel·la, on es troba el porxo que uneix les dues construccions, i la zona verda amb la piscina.

2. Memòria funcional

Es tracta d’un projecte de dos vivendes aïllades.

Les vivendes disposen d’un garatge comú soterrat amb accés independent a cada habitatge. En planta baixa, les dos vivendes conformen una “L” definint una “plaça” interior privada. La vivenda A, està elevada 90 cm més que la vivenda B per salvar el desnivell de la parcel.la.

La vivenda A, en planta baixa, hi ha l’accés on hi ha les escales que baixen al soterrani i les que pugen el primer pis. Hi ha dos habitacions, un bany complert, una cuina i una sala d’estar. En el primer pis, hi ha un estudi que dona en doble espai a la sala d’estar, i 3 habitacions, amb un bany complert.

La vivenda B, en planta baixa, hi ha l’accés on hi ha les escales que baixen al soterrani i les que pugen el primer pis. Hi ha una habitació, un bany complert, una cuina, una sala d’estar i una piscina interior. En el primer pis, hi ha un estudi que dona en doble espai en la piscina, i 2 habitacions, amb un bany complert.

Altres projectes de la categoria unifamiliar que et poden interessar.