DAU
  • Reformas y diseño de interiores
  • Anar a l'inici
  • Situació
  • Contactar

Habitatge unifamiliar a l'Aldea. Unifamiliar

Habitatge unifamiliar a l'Aldea. Unifamiliar 1

Ref. FSG-AL04

1. Memòria formal

Es busca un habitatge modern, actual, d’estètica minimalista.

Es proposa una gran obertura de tot el nucli d’accés i escala al pati posterior, espai des del qual es desenvolupa l’habitatge en planta primera i segona.

El programa funcional de la segona planta és el de la planta de dia, buscant allunyar-se del carrer i buscar la màxima il·luminació.

Sobre una superfície de vidre es superposa una caixa de pedra, pesant, que es mostra suspesa, atrapada al cos més transparent.

2. Memòria funcional

En planta baixa hi ha una local amb accés, pel carrer Lluís Braile, un petit traster, i un lavabo. L’accés a les escales i a l’ascensor que condueixen als pisos superiors està situat al mateix carrer.

En la planta primera es distribueix la zona de nit, que consta d’una habitació matrimonial amb vestidor i bany complet, un distribuïdor, un altre bany complet, una habitació doble, i una individual, per la qual es pot accedir a un pati. Al pis superior s’ha constituït la zona de dia, que consta d’una gran sala d’estar, cuina, i un aseo, Existeix una àmplia terrassa que dona al carrer Lluís Braile.

Altres projectes de la categoria unifamiliar que et poden interessar.