DAU
  • Reformas y diseño de interiores
  • Anar a l'inici
  • Situació
  • Contactar

Habitatge unifamiliar aïllat a l'Ampolla. Unifamiliar

Habitatge unifamiliar aïllat a l'Ampolla. Unifamiliar 1

Ref. XIV-AP06

1.- Memòria formal:

El repte era realitzar una vivenda dins un cub compacte només podent emergir voladissos de 80 cm. Alternant buits i plens, material blanc i negre, finestra contra parament,... es trenca aquesta imatge de cub compacte tant en façana com en l’espai interior, oferint fins i tot una imatge de lleugeresa.

Malgrat aquesta “imposició” estètica les obertures responen a requisits funcionals interiors, i estan col·locades per relacionar els espai interiors amb els espais exteriors o vistes: el dormitori de matrimoni en vistes al mar, la sala en contacte visual de la parcel·la i la piscina,..

2.- Memòria funcional:

La vivenda consta de planta baixa més un pis.

A la planta baixa estan distribuïts un garatge, un lavabo, el rebedor amb l’accés a la vivenda, les escales al pis superior, la cuina amb el rebost, la sala d’estar-menjador, pel qual s’accedeix al porxo, que comunica amb el jardí principal i la piscina.

En planta primera es disposa d’un gran distribuïdor, que dona pas a dos habitacions individuals, un bany complert, una habitació doble, i una suite amb vestidor, bany i comunicada amb un estudi.

Altres projectes de la categoria unifamiliar que et poden interessar.