DAU
  • Reformas y diseño de interiores
  • Anar a l'inici
  • Situació
  • Contactar

Habitatge unifamiliar aïllat a Tortosa. Unifamiliar

Habitatge unifamiliar aïllat a Tortosa. Unifamiliar 1

Ref. JMT-TO07

1.- Memòria formal:

El projecte consisteix en una construcció d’habitatge unifamiliar aïllat, amb parcel·la, situat en un vessant d’un turó.

Els propietaris volien una casa amb una imatge moderna i actual, amb predomini del vidre per tal de gaudir de l’espai lliure de la parcel·la i les vistes.

També es busca donar un doble accés, superior i inferior, i segregar l’accés particular de les visites o professional (despatx particular). Al mateix temps, s’aconsegueix emfatitzar que la casa s’adapta al pendent del terreny.

La composició arquitectònica consisteix amb un pla abstracte, que es va plegant sobre ell mateix, i va generant el volum de la construcció principal, en forma de “L”, per tal d’abraçar tota la parcel·la, i crear un espai recollit a la part central de la mateixa.

Els elements en vidre, més lleugers, sobresurten en voladís, per tal de contraposar-se als cossos més pesants i, com el cas de l’estudi, donar un porxo front la piscina.

2.- Memòria funcional:

La vivenda es de planta baixa més un pis, amb planta soterrani.

A la planta baixa es troba la zona de dia, amb la sala d’estar, cuina, bany, i també la zona de nit (a l’altra ala de la casa) amb les habitacions i els banys corresponents. En planta primera es troba l’estudi, i sales de joc i complementàries.

L’orientació de l’habitatge és cap al sud, cap al jardí privat i les vistes.

Altres projectes de la categoria unifamiliar que et poden interessar.